· غذاهای سرخ کرده ، چیپسهای سرخ شده ، آجیل ، کره ، پنیر و دیگر غذاهای طبخ شده با چربی اشباع شده را از رژیم غذایی خود حذف کنید و یاد بگیرید در تهیه غذا از روغن کمی استفاده نمایید.
· ار خوردن گوشت زیاد ، مرغ پوست نکنده ، شیر و فرآورده های آن کره و مارگارین پرهیز کرده و از غذاهای طبخ شده با روغنهای جامد گیاهی وهیدروژنه صرف نظر کنید.
· از خوردن روغنهای گیاهی مایع مانند : روغن آفتاب گردان ، ذرت ، سویا ، بادام زمینی و دانه های روغنی کتان و غذاهای درست شده با آنها صرف نظر کرده و فقط از روغن زیتون استفاده کنید.
مصرف اسیدهای چرب نظیر ماهی ، شاهدانه و زیتون را در رژیم غذایی خود افزایش دهید.